SvRF Sportkörning

Det är nog så långt från de jättelika fyrspann med halvblodshästar som vi får se på TV som man kan komma. Men det betyder inte att det är omöjligt. Truls (Lotsafun Truly Flamboyant) och Cookie (Lymricks Pure Platinum) har tävlat sportkörning i fem säsonger med vinster upp tom Lätt A. Och det händer ibland att vi slår stora hästar när klasserna för häst och ponny är hopslagna.

Har du en miniatyrhäst med god kondition, som lätt finner sig tillrätta på nya platser och som gillar att göra nya saker tycker jag absolut att du ska prova. Sportkörning arrangeras av Svenska Ridsportförbundet (SvRF) och du hittar den information du behöver på deras webbsida (länk, öppnas i ny flik). Den är inte alltid så lättnavigerad så behöver du hjälp får du gärna kontakta mig, Eva Rubin på e-post eva.rubin@miniatyrhast.se.

Om du är intresserad av att läsa med om Sportkörning hittar du det på denna sida (länk)

Trevlig fortsättning på det nya året!