I samarbete med Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring är stolt huvudsponsor till Svenska Minatyrhästföreningen. Tillsammans arbetar Agria och föreningen för en sund avel med fokus på hållbara och friska hästar. Som medlem i Svenska Miniatyrhästföreningen har du förmånen att få 5 % rabatt på försäkringen när du försäkrar din amerikanska miniatyrhäst hos Agria.  

För att rabatten ska registreras på hästförsäkringen behöver du kontakta Agrias lokala hästombud, som du hittar på Agrias hemsida. Du kan även ringa Agrias kundcenter på telefon 0775-88 88 88. Rabatten kan inte kombineras med andra organisationsrabatter, självriskavtal och gäller inte på försäkring för foster och föl. Total rabatt kan maximalt utgå enligt Agrias vid var tid gällande rabattpolicy.

Det bästa med Agrias hästförsäkringar
Oavsett vad du har för häst eller vad du använder den till hittar du försäkringen hos Agria. De har försäkringar anpassade för ridhästar, avelshästar och mycket mer.
* Skräddarsydda försäkringar som passar din häst
* Samlingsrabatt för dig med fler än tre hästar
* Fria samtal till veterinär
* Professionell skadereglering
* I alla försäkringar ingår ersättning för medicin, veterinärens resor, djurambulans och avlivning
* Samma veterinärvårdsbelopp hela hästens liv
* De försäkrar även gamla hästar, ingen åldersgräns
* Gäller i hela Norden

www.agria.se