Miniatyrhästtävlingen i Falun 28/5 2022. Deltävling 2 i Obstacle Cupen är FLYTTAD och kommer att köras i Knivsta samtidigt som Deltävling 3 den 11/6 2022.

Deltävling 2 och deltävling 3 i Obstaclecupen kommer att köras som en dubblettävling i Knivsta den 11/6 2022.

Det innebär att våra domare Felicia Sjöstedt och Mijke van Ratingen kommer att döma ekipagen samtidigt, men oberoende var för sig, som om det vore 2 helt olika tävlingstillfällen. Eftersom de dömmer helt oberoende av varandra så kan det hända att de rangordnar ekipagen olika. Om du vinner för en domare och kommer 2a för en annan så får du alltså 1 blå och 1 röd rosett. Om bägge domarna har satt dig som 1a så får du 2 blå rosetter. Poängen för Obstacle-cupen och Årets Miniatyrhäst kommer också räknas som 2 olika tävlingar.

SISTA ANMÄLNINGSDAG FÖR KNIVSTA-TÄVLINGARNA ÄR DEN 30 maj 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *