Ida Jonsson – ny ungdomsrepresentant

Jag heter Ida Jonsson och är inne på mitt artonde år. I ett stall strax utanför Uppsala har jag mina två miniatyrhästar, Burton och Nubbe. Jag har varit aktiv som deltagare i föreningens tävlingar och clinics sedan 2016, två år efter att jag skaffat min första miniatyrhäst. Jag fastnade snabbt för rasens mångsidighet och kom att uppskatta tävlingar såväl som mysiga körturer i skogen. Min favoritklass är helt klart Showmanship, men de flesta körklasserna intresserar mig också mycket. Den stora skaran olika klasser du kan välja att tävla i gör att det finns något för alla. Jag hoppas nu, som nybliven ungdomsrepresentant, kunna engagera fler ungdomar att ta sig ut för att tävla och säkra framtidens intresse för de underbara miniatyrhästarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *