Satsning Sportkörning – träning våren 2020

Under våren kommer SMHF att arrangera två träningstillfällen med Eva Rubin som tränare på tre olika platser i landet, Mitt, Söder och Norr. De första träningstillfällena blir:

  • Region Syd, lördagen den 11 april hos Gånarp Häst i närheten av Munka-Ljungby.
    Sista anmälningsdag 2020-04-04
  • Region Nord, lördagen den 4 april i Vassbo strax utanför Borlänge.
    Sista anmälningsdag 2020-03-28
  • Region Mitt, söndagen den 26 april vid Torps säteri strax utanför Flen.
    Sista anmälningsdag 2020-04-19

Träningen består av en teorigenomgång på ca 1 h och därefter genomgång av seldon och vagn (motsvarande funktionskontrollen vid en tävling i sportkörning) och 30 minuters individuell träning inklusive delar av Lätt B programmet i dressyr. Vid träningen i Flen finns också möjlighet att låna häst och rockard om någon vill prova på körning och inte har tillgång till en inkörd häst eller har svårt att transportera både häst och vagn.

Kostnaden för träningen blir 400 kr + anläggningsavgift för SMHF medlemmar och 500 kr + anläggningsavgift för övriga. Bindande anmälan sker till eva.rubin@miniatyrhast.se och anmälningsavgift betalas in på SMHFs konto PG: 632257-2, BG: 838-4554, senast en vecka innan träning.

Varmt välkomna

Satsning Sportkörning är en SMHF aktivitet som syftar på att väcka intresset för Sportkörning hos föreningens medlemmar. Har du en miniatyrhäst med god kondition, som lätt finner sig tillrätta på nya platser och som gillar att göra nya saker så ska du absolut prova på Sportkörning. Tävlingar i Sportkörning arrangeras av Svenska Ridsportförbundet och du hittar information på
SvRF web, på SMHF web på fliken Aktiviteter – SvRF Sportkörning. Eller så mailar du till eva.rubin@miniatyrhast.se. Hon älskar att tjata om sportkörning!