Nyheter och julhälsning

Nu lackas det mot Jul och alla har nog fullt upp med julstöket men kanske har ni lite tid att läsa ett kort brev från Ordföranden.

Så mycket vi har hunnit med under 2019 både bra och dåligt, men nu är det snart slut på året och vi blickar fram mot 2020.

Vi rivstartar med medlemsmöte den 8-9 februari i Stocksbo, ser fram emot att så många som möjligt kan komma, tror det är bra att träffas utan hästar och få tid att prata med varandra. Har ni inte möjlighet att komma så maila gärna era idéer eller frågor till info@miniatyrhast.se. För ytterligare information se inbjudan som kommer inom kort.

Vi har ju ändrat i stadgarna så det är viktigt att ni betalar medlemsavgiften innan 31 januari för att ha rösträtt på årsmötet. Ni får ju även vår fina kalender om ni betalar medlemsavgiften innan 31 januari.

Årsmötet kommer att bli i april sedan startar tävlingssäsongen i år med 5 shower några endagar och några 2 dagars. Clinics är planerade.

Varför sker allt i Stockholmsregionen som vanligt inget i mina hemtrakter tänker nog flera av er. Tyvärr kan man inte arrangera tävlingar flera mil hemifrån men styrelsen är mer än gärna villig att hjälpa till med det administrativa om någon vill arrangera en show, clinic mm i sina hemtrakter.

Vi kommer ha vår riksutställning i samband med SHs Jubileums utställning som kommer ske i Skara trakten datum är inte bestämt ännu då alla rasföreningar ska komma överens. Vi kommer återkomma med det så snart som möjligt.

Glöm inte heller att kolla in den uppdaterade hemsidan.

God Jul önskar till er alla önskar Styrelsen för SMHF.