Ungdom

Ungdom

 

Alla ungdomar i föreningen se hit!

Nu är det dags för en dag just för er. En heldag söndagen den 9e september i Knivsta från kl 9 till ca 15.

Vi kommer att ha en clinic för Carolina Schweiler som tränar western, arbetar mycket med hästkommunikation och hon ställer även ut araber.

Har ni något ni önskar att vi kunde göra så kan ni antingen skicka separat eller skriva det i anmälan så försöker vi ordna det!

 

Pris: Det kostar 100 kr då vi kommer bjuda på lunch. Anmälan är giltig då betalningen kommit in.

Betalning sker antingen via swish till föreningen; 123 224 30 53 eller föreningens konto;

PG: 632257-2 BG: 838-4554

IBAN: SE32 9500 0099 6018 0632 2572

SWIFT: NDEASESS

Ange betalningen med Ungdom och ditt namn.

 

Anmälan: Man anmäler sig till ungdom@miniatyrhast.se.

Om ni inte har egna hästar kan ni låna på plats men det måste anges i anmälan. Om ni inte vill åka så tidigt så finns det även övernattningsmöjligheter i närheten för både häst och människa.

Sista anmälningsdag 1 september. Det måste vara minst 6 st anmälda för att aktiviteten ska genomföras. Efteranmälningar går bra förutsatt att det finns 6 st anmälda.

 

Vi kommer att vara på utomhusbana så ta med er kläder för utevistelse!

Adress: Lunda Mellangården 20

741 94 Knivsta

 

Har ni några frågor är det bara att höra av er antingen till mailen: ungdom@miniatyrhast.se

eller till Saga Liljeroth: 070 090 77 88

Felicia Sjöstedt: 070 673 74 94

 

 

 

 

 

En presentation av våra ungdomsrepresentanter och deras mål inför 2018;

Vi som är ungdomsrepresentanter i vår förening heter Saga Liljeroth och Felicia Sjöstedt, vi är 19 respektive 24 år gamla och har båda hästar.

Saga har ingen miniatyr idag utan bara stor häst, men brinner för rasen. Felicia har både stora hästar och miniatyrer, bland annat ett sto som hon tagit föl på och fått väldigt fina avkommor. Saga har varit med i föreningen i några år och nyligen blivit aktiv som ungdonsrepresentant. Felicia har varit ungdomsrepresentant i 4 år och har även suttit med i styrelsen för föreningen. Felicia bor i Storfors, Värmland och Saga bor i Borlänge, Dalarna.

 

Vårat mål som ungdomsrepresentanter är att få fler ungdomar (alla upp till 26 år) motiverade och engagerade i rasen och allt som har med det att göra, från avel till show till det vardagliga livet med en liten häst och hur man kan träna för att uppfylla sina mål. Det är väldigt populärt med både trickträning, hoppning och körning inom rasen. Rasen är mycket ungdomsvänlig då hästarna är så små, det blir då lättare i hanteringen för yngre ungdomar och det är även säkrare att hantera dessa hästar. Det vill vi framhäva men även vår fantastiska sammanhållning och hur kul vi har tillsammans.

Vi vill att fler ungdomar ska få vara en del av föreningen och tillsammans göra den ännu bättre.

 

För att ta ett första steg mot vårat mål ska vi försöka genomföra en inspirerande helg om den amerikanska miniatyrhästen med fokus på våra ungdomar och deras önskan på vad de vill göra, vare sig det är träning för show eller något helt annat. Målet är att nästa år få ihop den här helgen och tillsammans som ungdomar hjälpa varandra och ha kul tillsammans. Vi hoppas att denna helg kommer bli uppskattad.

 

Om ni har några frågor, önskemål eller förslag om något, inte bara om vår inspirationshelg utan om vad som helst, så tveka inte utan hör gärna av er till Saga Liljeroth 0700907788 eller Felicia Sjöstedt 0706737494 eller vår mail: ungdom@miniatyrhast.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saga Liljeroth 0700907788

Felicia Sjöstedt 0706737494

ungdom@miniatyrhast.se